Main Page Sitemap

Most popular

Esta pgina web utiliza cookies. Creating a sort of visual spoetry. Encontrars igualmente un gran nmero de pginas en nuestro sitio web y cupones vlidos en el 2018 que te..
Read more
Ver cdigo 10 menos Obtn un 10 de descuento extra en tus muebles y decoracin de Sklum con el cupn para pedidos a partir de 99 euros. Los cdigos descuentos..
Read more

Cupon pizza pizza 2x1


cupon pizza pizza 2x1

sa aiba dreptul de a se opune sau de a solicita despagubiri, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare. Durata campaniei promotionale Campania promotionala Spring Snacks se desfasoara in perioada:, ora 10:00, inclusiv si se va incheia la data de, ora 10:00. Acordarea voucherelor La multi ani se face o singura data si doar pe perioada campaniei "Suntem parte din viata. Voucherele se acorda in functie de numarul de puncte acumulate, pana la 9 aprilie, inclusiv, de fiecare utilizator pe cardul de fidelitate pana la momentul revendicarii, insa, nu mai tarziu de 20 aprilie. Toti posesorii de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu ) sau Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului) au posibilitatea sa isi aleaga orice voucher sub forma de meniuri Momente din viata ta detaliate la punctul. Voucherele pot fi folosite pana la data de, inclusiv. Mecanismul campaniei promotionale Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina mania, sa devina fan al acesteia si sa posteze o fotografie a unui snitel preparat de acesta.

Mecanismul campaniei Suntem parte din viata ta desfasurata prin intermediul Cardului de Fidelitate Springtime - Campanie incheiata. Sau Patru portii de paste la alegere sau patru pizza la alegere (exceptie fac Pizza Mica si Pizza Felie) 4 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l) 4 portii Pachetele de primavara (3 bucati) 4 deserturi 3 bucati Baclavale (cu. Organizator spring prod COM Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Spring Snacks" desfasurat pe pagina de Facebook - Promotie incheiata sectiunea.

Codigo cupon paypal, Comprobar cupon san valentin de la once,

Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulamentul Oficial. 12-18, 24-30, Sector 4, Bucuresti - Springtime Carrefour Vitantis, cu sediul in Sos. Voucher Masa in familie 72 puncte meniul este format din: Patru meniuri medii la alegere alegere 1 meniu mediu sandwich cald (burgeri sau lipie) cartofi portie medie bautura racoritoare din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l. 12 dreptul de codigo promocional linkia fp acces la date (art.13 dreptul de interventie asupra datelor (art.14 dreptul de opozitie(art. Sau Doua pizza la alegere (exceptie fac Pizza Mica si Pizza Felie) 2 bauturi racoritoare (din gama Coca Cola la pahar 0,3l sau doza 0,33l) sau Combinatie intre cele doua varinate (1 meniu mediu la alegere 1 pizza la alegere bautura racoritoare din gama Coca. Intre 265 RON si 274,99 RON, se acumuleaza douazecisisapte de puncte pe card. Spring prod COM.R.L., inclusiv imposibilitatea.C. Meniurile se vor alege in functie de sortimentele disponibile in restaurnatul unde se foloseste voucherul. Dreptul DE participare LA campanie SI materialele promotionale folosite Campania Suntem parte din viata ta se adreseaza in exclusivitate posesorilor de Card de Fidelitate Springtime nepersonalizat (inscriptionat pe verso cu ) si Card de Fidelitate Springtime nominal (inscriptionat pe verso cu numele si prenumele utilizatorului).

Descuentos Cinesa Julio 2018cupon pizza pizza 2x1

E cupon alitalia
Comprobar mi cupon euromillones
Joybuy cupon
Ganar cupones aliexpress


Sitemap